Het begon al heel vroeg, mijn liefde voor dieren en voorliefde voor honden.
Op mijn 2de liep ik al met mijn handje open richting elke hond om die te verwelkomen, aaien en riep ik met een heel lief stemmetje : hondje, hondje.
Dat jij nooit gebeten bent door een hond is mij een raadsel, herhaalde mijn moeder me vaak.
Gebeten ben ik uiteindelijk wel, maar dan figuurlijk, door de drang naar het hebben van een eigen hond, eerst een Yorkshire Terrier, omdat dat in die tijd met ons mini tuintje het beste ras bleek, dan een Maltezer want ik wou eigenlijk een grotere hond om vaak mee te kunnen wandelen en daarna mijn eerste Tibetaanse Terriër die mijn hart gestolen heeft als een kleine lieve boef met grappige streken en mijn echte maatje was, onafscheidelijke waren we en nu Joly ons hartendiefje die mij in 2019 ons eerste nestje Tibbietaantjes schenkt.
Ik heb me gedurende de jaren super goed kunnen informeren over het ras en ben ondertussen omringd door hele goeie fokkers van het ras die mij ondersteunen en helpen met de opstart van mijn kleine fokkerij.
De kennelnaam zit vol liefde komende vanuit het hart en heb ik gekozen omdat ik met liefde wil gaan fokken en in huiselijke kring en volgens de regeles meehelpen aan het voortbestaan van een raszuiver en heel lieve, trouwe aanhankelijke etc. Tibetaantjes.